Αποθηκεύσεις Οικοσκευών

Οι αποθηκεύσεις οικοσκευών και η συσκευασία οικοσκευών είναι ο οικονομικός και ασφαλής τρόπος για να διασφαλίσετε τα αντικείμενα και επίπλα σας σε διάφορες περιπτώσεις (π.χ. μεταθέσεις στρατιωτικών, καλοκαιρινές διακοπές φοιτητών και μετακόμιση στο εξωτερικό) και σε χαμηλές τιμές στην Αττική.

Αποθήκευση επίπλων για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα καθώς και αποθήκευση διαφόρων εμπορεύματων, εταιρικό εξοπλισμό, εκθέματα σε ξυλοκιβώτια των 10m3 στις αποθήκες που διαθέτουμε. Οι αποθήκες μας είναι πλήρως οργανωμένες για τη σωστή φύλαξη οικοσκευών και ταξινόμηση των αντικειμένων και τη γρήγορη αναζήτηση τους, ενώ διαθέτουμε σύγχρονο σύστημα μηχανοργάνωσης με το οποίο τα αντικείμενα καταγράφονται σε ειδικές λίστες, εξασφαλίζοντας την άμεση εύρεσή τους και την ταχύτατη αποστολή τους στο χώρο που επιθυμείτε.

Η παραλαβή και παράδοση των αντικειμένων από και προς τους αποθηκευτικούς μας χώρους γίνεται αποκλειστικά από φορτηγά και το προσωπικό της εταιρείας μας, καθώς η είσοδος στις αποθήκες μας απαγορεύεται αυστηρά, ενώ υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για κλοπή και φωτιά.

Τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας καθώς οι χώροι που διαθέτουμε είναι ασφαλισμένοι με αυτόματα συστήματα συναγερμών και διαθέτουν συστήματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.

Φθηνό κόστος αποθήκευσης οικοσκευών για δυάρι διαμέρισμα από 60€!

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα ειδικά πακέτα μας.

Η εταιρεία Αποθηκεύσεις Οικοσκευών εξυπηρετεί τις παρακάτω περιοχές της Αττικής